fbpx

Home

Jaloezieën van jaloezieentekoop.nl

Wil jij je huis liefst hélemaal vol hangen met jaloezieën? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het team van jaloezieentekoop.nl is namelijk dol op houten jaloezieën, aluminium jaloezieën en kunststof jaloezieën, lamellen in alle kleuren, uitvoeringen en maten. Graag delen we ons enthousiasme over deze functionele raamdecoratie met jou! We vinden maatwerk jaloezieën niet alleen maar mooi om te zien maar weten er ook nog eens alles van. Wel zo handig als je nog twijfelt of advies nodig hebt over het meten.

Het is onze missie om van jouw huis je droomhuis te maken en dat ook nog eens voor een hele scherpe prijs én een goede kwaliteit jaloezieën.

Dé trendkleuren voor basswood jaloezieën: wit, antraciet en zwart

Basswood jaloezieën – vanaf € 25

Deze jaloezieën worden gemaakt van basswood, ook wel jaloezieën van lindehout genoemd. Als je het hebt over houten lamellen dan is dit de meest voorkomende variant. Basswood of lindehout is een relatief spint-vrije houtsoort met een licht golvende nerf. Basswood komt van een snelgroeiende loofboom en wordt volledig duurzaam geplant en verwerkt. Door het lichte gewicht is basswood een goede basis voor de mooiste houten jaloezieën. Wij leveren de basswood jaloezie in diverse lamelbreedtes en vele kleuren, voor kleine en grote ramen.

Bamboe jaloezieën worden vooral met ladderkoorden uitgevoerd

Bamboe jaloezieën – vanaf € 30

Duurzaam, duurzamer, duurzaamst. Dan moet je bamboe jaloezieën hebben! Bamboe is veruit de snelst groeiende houtsoort ter wereld en zeer geschikt voor houten lamellen. Bij deze houtsoort is de houtnerf altijd zichtbaar. In combinatie met de matte afwerking haal je hiermee de natuur in huis. Wij leveren deze bamboe jaloezie op maat in diverse lamelbreedtes en een mooie collectie kleuren, voor kleine en grote ramen.

Gebruik pvc jaloezieën bijvoorbeeld op de badkamer. Niet van echt hout te onderscheiden!

PVC jaloezieën – vanaf € 37

Houten jaloezieën van pvc? Jazeker, dat kan! Deze houtlook jaloezieën (ook wel pvc jaloezieën of kunststof jaloezieën op maat genoemd) zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. De pvc lamellen zijn daarnaast ook nog eens bestand tegen vocht, dus een ideale jaloezie voor de badkamer of een keukenjaloezie. Deze raamdecoratie is geschikt voor kleine tot middelgrote ramen. De kunststof jaloezieën zijn leverbaar in 3 lamelbreedtes en diverse kleuren.
Hulp nodig?
Jaloezieentekoop.nl