fbpx

Technische specificaties

Toepassing:
– kleinere ramen
– draaikiepramen

Zijn je ramen niet zo groot? Of zijn het draaikiepramen? Kies dan voor de warme uitstraling van 27mm houten jaloezieen.

Productafmetingen (diepte x hoogte):
Bovenbak  25 x 25mm
bak met beugel 29 x 25mm
bak met beugel en sierlijst:  43 x 25mm

In de rechter kantlijn tref je de meetinstructies en montage-instructies aan. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met ons klantenservice.

Houten jaloezieën Basswood 27mm (BACKUP)

50.00

Stel uw product samen
Kies hier de lamelkleur.We adviseren altijd gratis kleurstalen te bestellen.
Geef de breedte op in mm, bijvoorbeeld "1210". Maximale breedte: 2400mm.! bestelmaten zijn blijvende productiematen. Raadpleeg de meethulp (rechter kantlijn) voor uitleg.
Geef de hoogte op in mm, bijvoorbeeld "1895". Maximale hoogte 3000mm.! bestelmaten zijn blijvende productiematen. Raadpleeg de meethulp (rechter kantlijn) voor uitleg.De hoogte wordt zo goed mogelijk benaderd, echter om technische redenen zijn kleine afwijkingen mogelijk.
Standaard uitvoering: ladderkoord.

Naar keuze uit te voeren met stoffen ladderband.
De bediening kies je van binnen uit bekeken: - Ophalen: met koord. - tuimelen: met stok
Metalen spangeleiders (draad)Voor montage op draaikiepramen. De jaloezieen kun je blijven tuimelen en ophalen.Waarschuwing: - montage van een product op een (draaikiep)raam kan de draaicirkel van het raam beperken!! - Bij een korte klink moet de jaloezie dicht of omhoog om de klink te bedienen.
jaloezie-met-spangeleider-jaloezieentekoop.png
1. Je jaloezie wordt standaard geleverd met een rechte, houten sierlijst: 4mm breder dan de bestelbreedte.2. Ingeval van een "op de dag" montage is het mogelijk het sierprofiel aan beide zijden fraai af te laten werken, dit heet "sierlijst met zijden". Let op : Een sierprofiel met 2 afgewerkte zijden is 25-30mm breder dan de bestelbreedte.3. of 4. een sierlijst met 1 afgewerkte zijde5. geen sierlijst
- Universele beugel: wand- of plafondmontage. - Plafondbeugel: alleen plafondmontage. - 12mm of 19mm wandbeugel: voor wandmontage bij klinken of andere uitstekende delen.
Let op: Alleen geschikt bij kunststof of aluminium kozijnen! Monteren zonder schroeven.
Hoe hoog hangt dit product, gemeten vanaf de grond? We bepalen hiermee de lengte van de bedieningskoorden.
Jonge kinderen kunnen gewurgd worden door lussen in trekkoorden, kettingen, banden en binnenkoorden, aanwezig voor de werking van dit product. Om wurging en verstrikking te vermijden, houd koorden op een afstand van jonge kinderen. Koorden kunnen rond de nek van kinderen gewikkeld raken. Houd bedden, wiegen en meubels weg van raamdecoratiekoorden. Knoop de koorden niet samen. Zorg ervoor dat koorden niet draaien en een lus maken. Gebruik te allen tijde de meegeleverde koordspanners.
Bijvoorbeeld: "Slaapkamer 1". Geef aan welke ruimte dit is.Let op:- garantie vervalt bij gebruik van houten jaloezieën in vochtige ruimtes of schade aan de producten, ontstaan door vocht of spatwater. - jaloezieën nemen in gesloten toestand veel licht weg maar het zijn geen verduisteringsproducten.

Verwachte levering

Levertijd 8 tot 10 werkdagen.

Chat openen
Hulp nodig?
Jaloezieentekoop.nl