fbpx

Faq

Wie of wat is jaloezieentekoop.nl?

Jaloezieentekoop.nl is dé website voor de mooiste jaloezieën die er te koop zijn. Ons team bestaat uit echte interieur-liefhebbers met uitgebreide kennis van zaken en een berg aan ervaring. Het is onze missie om jou de beste jaloezieën tegen de laagst mogelijke prijzen aan te bieden.

Kennis van zaken
Onze medewerkers kennen de producten door en door. Zo kunnen we je vooraf alles vertellen over de producten in combinatie met jouw ramen. Omdat we echt maatwerk leveren is er veel mogelijk.

Hoe kunnen de prijzen zo laag zijn? Gaat dat niet ten koste van de kwaliteit?
Jaloezieentekoop.nl gebruikt alleen de beste materialen en onderdelen. Zo voorkomen we te snelle slijtage van materiaal of onderdelen en dus onnodige servicekosten. Doordat we grote aantallen produceren kunnen we de schaalvoordelen gebruiken om de prijzen laag te houden.

Hoe gaat het in zijn werk als ik toch klachten heb over het product?
Functioneert je jaloezie niet of heb je andere problemen? Bekijk hier de klachtenprocedure.

 

Hoe moet ik ramen opmeten?

Meten is eenvoudig. Raadpleeg de inmeet-instructies. Soms zijn de situaties toch iets complexer of heb je gewoon niet alle informatie en ervaring die wij wel hebben. Neem geen risico en neem contact op via mail of WhatsApp zodat we je dit goed uitleggen. Want echt maatwerk moet precies passen.

Meten jullie op locatie?
Nee, we meten niet op locatie.

Is monteren te doen?
Zeker. Montage is eenvoudig, zeker met de uitgebreide montagehandleiding. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Monteren jullie ook?
Nee, je monteert alle producten zelf. Neem gerust contact met ons op voor vragen over de montage.

Wat zijn de levertijden?
In principe zijn alle producten binnen 2 weken leverbaar. Bedenk dat je een product koopt waar veel ambachtelijk handwerk bij komt kijken. Van het op maat zagen van de lamellen, het ponsen van de sleuven, het assembleren en afstellen van de jaloezieën, tot het nakleuren van de zijden. Daarna worden je jaloezieën stevig verpakt voor de transporteur en verzonden. Actuele levertijden zijn op de site zichtbaar als je een bestelling plaatst.

Welke betaalmethodes zijn er?
Reken je jaloezieën op maat af met iDEAL, overboeking of Mister Cash. Wel zo makkelijk!

 

Hulp nodig?
Jaloezieentekoop.nl