fbpx

Bezorging

Wanneer
Je jaloezieën worden verzonden (*) zodra ze klaar zijn. 
De expeditie stuurt je per mail de details over de levering door, dit doen we als het mogelijk is 2 dagen van te voren. 

Op de leverdag zal de vervoerder je per mail op de hoogte brengen van het levertijdsblok. Daarnaast zal de vervoerder via sms en kort van tevoren via een telefoontje de levering aankondigen. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te zijn.

Let op: in verband met verzekeringsvoorwaarden van vervoerder is de levering altijd tot de eerste deur. Woon je bijvoorbeeld in een appartement op de 3e verdieping? Dan levert de chauffeur tot de eerste deur op de begane grond. 

(*) gratis bezorging va € 500,00 bestelwaarde

Levertijd jaloezieen

We geven altijd vooraf een levertijd-indicatie. Dit zijn de op dat moment geldende gemiddelde levertijden. Soms gebeurt het dat het drukker is en de levertijden wat oplopen. We laten dit altijd weten zodat je op de hoogte blijft. 

Beschadigde verpakking?
Alle bestellingen worden verzonden in zeer stevige verpakkingen. Als een verpakking beschadigd is, zijn de producten meestal onbeschadigd. Wel adviseren we een beschadigde verpakking wel altijd officieel te melden op het aftekenrapport van de vervoerder. Voor andere klachten verwijzen we u naar de pagina service&garantie.

Hulp nodig?
Jaloezieentekoop.nl