fbpx

Bamboe jaloezieën

Kies de bamboe jaloezieën lamelbreedte:

bamboe 35mm lamel

vanaf 32,50

breedte 27-243cm

Stel samen

bamboe 50mm lamel

vanaf 37,50

breedte 27-243cm

Stel samen

bamboe 65mm lamel

vanaf 42,50

breedte 27-243cm

Stel samen

bamboe 50mm XL

vanaf 127,50

breedte 244-299cm

Stel samen

bamboe 65mm XL

vanaf 172,50

breedte 244-299cm

Stel samen

bamboe 50mm retro

vanaf € 90,00

breedte 40-243cm

Stel samen

bamboe 65mm Retro

vanaf € 100,00

breedte 40-243cm

Stel samen

Bamboe jaloezieën kopen

Bamboe jaloezieën kopen

Bamboe jaloezieën op maat. Wat zijn de kenmerken van bamboe jaloezieën? Bij deze jaloezieën op maat is de nerf is duidelijk zichtbaar en deze houten jaloezieën zijn licht in gewicht én duurzaam. Met deze raamdecoratie op maat krijg je een natuurlijk resultaat met mat afgelakte lamellen. Ook zijn bamboe jaloezieën een zeer populair raambekleding product, de trend in het interieur! Doordat de lamellen mat gebeitst zijn geeft dit een natuurlijk resultaat, ook zijn ze dunner dan de lamellen van andere houten jaloezieën. De horizontale jaloezieën zijn te bestellen in verschillende lamelbreedtes en zijn ook verkrijgbaar met ladderband. De bamboe jaloezie is minder geschikt voor vochtige ruimtes, hiervoor adviseren wij onze kunststof jaloezieën. De pakkethoogte is door de dunne lamellen ook kleiner waardoor deze jaloezieën erg geschikt zijn boven een deur of raam. Deze snelgroeiende houtsoort is een betaalbare grondstof voor onze goedkope jaloezieën.

Houd je van een modern interieur, kies dan de jaloezieën zonder ladderbanden. Heb je oog voor trends of ga je liever voor een meer klassieke sfeer? Kies dan voor bijpassende ladderbanden of retro jaloezieën. In vrijwel elke ruimte in huis kan je deze raambekleding op maat toepassen, bijvoorbeeld in de woonkamer of slaapkamer. Kies voor maatwerk bamboe jaloezieën voor een mooie lichtinval en toch privacy. Onze jaloezieën zijn gemaakt van 100% bamboe hout met een hoogwaardige afwerking. Omdat de lamellen licht van gewicht zijn, zijn de jaloezieën gemakkelijk te bedienen. De meest gekozen kleuren jaloezieën van dit moment zijn wit, zwarte en grijs of licht eiken.

De maatwerk bamboe jaloezieën zijn leverbaar met:

  • 35mm bamboe lamellen (max breedte 243cm)
  • 50mm bamboe lamellen (max breedte 243cm). Meest verkocht!
  • 50mm bamboe XL lamellen (max breedte 303cm)
  • 50mm bamboe retro-uitvoering (max breedte 243cm)
  • 65mm bamboe lamellen (max breedte 243cm)
  • 65mm bamboe XL lamellen (max breedte 303cm)
  • 65mm retro-uitvoering (max breedte 243cm)

Leverbaar in 12 natuurlijke kleuren

kleurstalen bamboe jaloezieen Bamboe jaloezieën op maat gemaakt. Bamboe met nerf, licht gewicht én duurzaam. Een natuurlijk resultaat met mat afgelakte lamellen. Gratis kleurstalen.
Bamboe lamellen

 

Vraag de gratis kleurstalen op om te kijken welke kleur het beste past in je interieur, daarna bestel je gemakkelijk en voordelig bij jaloezieentekoop.nl.

Bestel de gratis kleurstalen

 

Bij vragen over inmeten en monteren? Neem gerust contact op met ons team.

Wij helpen je graag!

Hulp nodig?
Jaloezieentekoop.nl